DRAGONJA, 3 APP - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 185 m2

Vrsta: Hiša, Dvostanovanjska

adaptirano l.: 2002
zgrajeno leta: 1936

Nadstropje K+P+M

 

Regija: J. Primorska

Upravna enota: Piran

Naselje: Dragonja

EI: Ni podatka


Cena: 550.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
185 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1936, adaptirana l. 2002, 606 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 550.000,00 EUR
Dodaten opis

Posredujem pri prodaji zanimive hiše, katera novim lastnikom ponuja različne možnosti udobnega bivanja ali pa zaslužka.

KJE? Dragonja, le 10min do Portoroža ter 5min do hrvaške meje.

KAJ? Samostojna hiša s tremi stanovanji na zemljišču velikosti 606m²

PREDSTAVITEV: Klasična kamnita istrska hiša, grajena leta 1936, je bila leta 2002 v celoti obnovljena in preurejena v tri bivalne enote.  Zajema kletno oz pritlično etažo, prvo nadstropje ter bivalno mansardo (K+P+M) ter tako, vse skupaj v celoti, nudi 185m² bivalnih površin. Hiša je večstanovanjska in sicer pritličje in prvo nadstropje sta razdeljena na dve duplex stanovanji ter tretje nadstropje z mansardnim stanovanjem. Vsaka stanovanjska enota ima svoj lasten vhod. 

 • STANOVANJE 1: Lasten vhod, predprostor, kopalnica, dnevna soba z izhodom na vrt, jedilnica s kuhinjsko nišo. Sledijo stopnice v prvo nadstropje kjer sta na razpolago dve prostorni spalnici od tega ena z izhodom na čudovito teraso. Ogrevanje ter hlajenje urejeno s klimatsko napravo.
 • STANOVANJE 2: Zastekljen predprostor z garderobno omaro, kopalnica, dnevna soba z izhodom na vrt, jedilnica s kuhinjsko nišo. Sledijo notranje stopnice katere vodijo v prvo nadstropje, kjer se nahajata dve spalnici ter izhodom na teraso. V navedenem stanovanju je urejeno centralno ogrevanje na radiatorje.
 • STANOVANJE 3: Lasten vhod in stopnišče v mansardo, kjer je na voljo 4-sobno stanovanje, zajema eno zakonsko spalnico, dve mladinski sobi, sledi kopalnica ter dnevna soba s kuhinjo in izhodom na sončno teraso. V tej etaži je za ogrevanje poskrbljeno s  pečjo na drva in marmornatimi ploščami, za hlajene pa je v funkciji klimatska naprava.

Vsa tri stanovanja so v družinski lasti in z leti skrbno vzdrževana. Spalnice nudijo obilo svetlobe, pritlični prostori pa uživanje na dvorišču obdano z rožami. Za senco v poletnih mesecih odlično poskrbita dve bujni drevesi. Vsaka stanovanjska enota ima na voljo parkirišče za dve vozili.

TEHNIČNI PODATKI:

 1. Velikost zemljišča: 606m²
 2. Bruto uporabna površina objekta:185m²
 3. Grajena leta 1936, kamnita konstrukcija, Leta 2002 v celoti adaptirana in energetsko obnovljena - narejene betonske plošče, streha, odlično izolirano in obloženo, predvsem predelne stene in stropovi, stopnišče ter vse vodovodne in elektro napeljave.  Leta 2013 sta bila v stanovanju št.2 in 3 vgrajena nova PVC okna z dvojno zasteklitvijo ter vhodna vrata, leta 2016 pa še v stanovanju št. 1.

Leta 2017 sta bili obnovljeni kopalnici v stanovanju št.1 in3. 

 1. Objekt ima vse komunalne priključke
 2. 3x števec za elektriko, 1x števec za vodo
 3. Hiter dostop na javno cesto

PREDNOSTI:

 1. Samostojna hiša
 2. Urejeno dvorišče in šest parkirnih mest 
 3. 3 samostojne bivalne enote
 4. Obnovljena ter primerna za takojšnjo uporabo
 5. Nudi hiter dostop do celotne infrastrukture ter turistično priljubljenih destinacij kot so Portorož, Izola, Savudrija, Umag, Novigrad
 6. Hiša je primerna za bivanje več družin. Ne spreglejte pa tudi dobre priložnosti za investicijo, saj je takšna hiša idealna tako za turistično oddajanje kot tudi za dolgoročno ali kot pomoč pri odplačevanju bančnega posojila.

Pogoji nakupa:

Plačilo dogovorjene kupnine, plačilo davka na promet nepremičnin, 90 dnevni rok izselitve.

Nepremičnina je prosta bremen. Objekt nima pridobljenega uporabnega dovoljenja, možen dogovor o skupni pripravi dokumentacije.

Prosimo za spoštovanje zasebnosti saj se v hiši, kljub prodaji, biva. Ogledi se zato izključno vršijo po predhodnem dogovoru z našim posrednikom.

Rezervirajte svoj željen termin na št. 051 888 022 ali info@mareal.si


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje