KARIGADOR, 200M OD MORJA - Prodaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 42 m2

Vrsta: Stanovanje, 2-sobno

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje P/2

 

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Karigador

EI: Ni podatka


Cena: cca 199.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
42 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2009, 40 m² zemljišča, P/2 nad., prodamo. Cena: cca 199.000,00 EUR
Dodaten opis

PRILOŽNOST!

Ste si vedno želeli imeti en apartmajček na obali, kjer bi lahko pobegnili za vikende ali pa se mogoče na na stara leta kar preselili?

Na voljo udoben, svetel apartma, ki se nahaja na mirni lokaciji, le 200m od morja in 10 kilometrov od priljubljenega obalnega mesta Novigrad ali Umaga.

Nahaja se v večstanovanjskem objektu grajenim leta 2009, z lastnim parkiriščem, odprtimi pogledi, mirnemu okolju, ki končnemu uporabniku nudi funkcionalno, komfortno in zasebno bivanje.

Hiša je grajena v dveh etažah, ima zajema več apartmajev. Vsako stanovanje ima svoj števec za vodo in elektriko, eno parkirno mesto in klimatsko napravo. 

Apartma se nahaja v pritličju in zajema predprostor, kopalnico, udobno spalnico ter lepo dnevno sobo s kuhinjo in izhodom na teraso.

KAJ: KARIGADOR, 2 sobno stanovanje, 42m²+terasa+parkirno mesto

KJE: 10km do Novigrada ali Umaga, 25 minut do slovenske meje

Mikrolokacija: soseska samostojnih in večstanovanjskih hiš, omogoča peš do morja. V bližini: trgovina, otroško igrišče, rekreativne porvšine, restavracije, Istralandija,..

ZAKAJ HRVAŠKA ISTRA: Ker je blizu, ker je lepo in ugodneje. Ker je sredozemska klima, mirno in varno. Ker je odlična hrana, kamnite in prodnate plaže, kolesarske poti, golf igrišča in vinske kleti. Ker vrednost nepremičnin narašča. Ker je prost prehod med državama, evropska zakonodaja in enaka plačilna valuta ter nizki stroški bivanja.

CENA: cca 199.000,00 EUR 

OPREMLJENO TER TAKOJ VSELJIVO!

PRIPOROČAMO!

(Na podlagi hrvaške zakonodaje in uzanc, strošek nakupa - davki, posredovanje, odvetnik, notar - za kupca znaša v povprečju 6,5% od kupnine.)

Za varno zastopanje pri nakupu na hrvaški strani, vabljeni na ogled oz. za vsa vprašanja smo dosegljivi na 00386 51 888 022 ali info@mareal.si


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje