KOLOMBAN - Prodaja, Hiša Dvojček

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 219 m2

Vrsta: Hiša, Dvojček

adaptirano l.: 2018
zgrajeno leta: 2008

Nadstropje K+P+M

 

Regija: J. Primorska

Upravna enota: Koper

Naselje: Kolomban

EI: Ni podatka


Cena: 650.000,00 EUR   680.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
219 m², dvojček, zgrajen l. 2008, adaptiran l. 2018, 150 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 650.000,00 EUR
Dodaten opis

V ekskluzivni ponudbi z našimi poslovnimi partnerji  Vivere in Slovenia, vam ponujamo možnost nakupa prijetne nepremičnine s pogledom na morje.

Na čudoviti lokaciji ob morju in hkrati na mirnem in priljubljenem območju Kolomban (nad Ankaranom) ter samo tri minute od italijanske meje, vam ponujamo del dvojčka z edinstvenim odprtim pogledom na morje!

Posest je ograjena z ročno izdelano kovinsko ograjo, ki že izraža pozornost do podrobnosti, ki je bila posvečena tej hiši. Avtomatska vrata vam omogočajo udoben dostop do parkirnih mest, katera so osenčena in zaščitena z nadstreškom.

Enota je razdeljena v tri etaže (K+P+M).

Če začnemo z opisom v spodnji, delno podkleteni etaži, dobimo na razpolago prikupen prostor za žar oz letno kuhinjo ter nadkrito teraso z vrtno jedilno mizo, katera omogoča skoraj celoletno druženje na odprtem. Seveda ne smemo pozabiti omeniti pogleda na morje in okoliške hribčke.

Ob vstopu v notranjost pridemo do prostorne kuhinje s svetlo jedilnico. Sledi kopalnica s tušem, garderobna omara, dve shrambi ter pralnica. Kuhinja je namensko pozicionirana v spodnjo etažo, ker omogoča vsakodnevno interakcijo med notranjimi in zunanjimi površinami. Tako sami kot tudi vaši gosti bodo očarani nad ugodnostmi mediteranske klime.

Kletna etaža ima svoj ločen vhod, povezana pa je tudi z notranjim stopniščem in s preostalim delom stavbe, v kolikor bi želeli urediti v dvostanovanjsko (pritlično stanovanje + dupelx stanovanje).

Če se povzpnemo po notranjih stopnicah ali pa vstopimo preko zunanjega vhoda (Pritličje), sestavljenega iz ročno izdelanih vrat, pridemo v prijetno dnevno sobo z vgrajenim kaminom na drva. Panoramska okna omogočajo obilo svetlobe in nudijo odprte razglede. V nadaljevanju nadstropja sledi ena spalnica, garderobna soba ter kopalnica s tušem. V istem nadstropju, ob hiši, se odpira dostop do tlakovane terase z jacuzzijem in pogledom na morje.

V zadnje etažo dostopamo po prijetnem notranjem stopnišču obloženim z lesom in ograjo iz belega kovanega železa. V tej etaži je položen parket, ki daje domu prijetno toplino in udobje. Tukaj najdemo glavno spalnico z dostopom do neverjetne terase z odprtim pogledom na morje, kjer se nam za hip ustavi čas ob opazovanju Kopra, Izole in celo vse do Pirana. V istem nadstropju sta še dve spalnici, od katere se ena trenutno uporablja kot garderobna soba. Vse sobe imajo klimatsko napravo. Na koncu sledi še čudovita in velika kopalnica z dvojnim umivalnikom, kopalniško opremo izdelano po meri in zelo prostorno prho.

Enota ima tudi podstrešje, ki se lahko uporablja kot dodatna shramba.

V vseh nadstropjih najdemo zaslon video domofona. Ogrevanje je urejeno na varčne IR panele, hlajenje pa na klimatske naprave. Kot že omenjeno, v dnevni sobi je še kamin na drva, ki bo omilil zimske dneve. Vsa okna imajo lepa polkna v barvi lesa. Enota ima lastne števce za vodo in elektriko, za hiter internet pa bo poskrbela optika.

Kratek povzetek:

 • grajeno leta 2008
 • osveženo in opremljeno leta 2018
 • Bruto površina s terasami in kletjo: 219m²
 • Neto bivalna površina: 100m²
 • Velikost uporabnega zemljišča: 150m²
 • 4 spalnice
 • 3 kopalnice
 • veliko shramb
 • vrt
 • parkirišče
 • tlakovane terase s pogledom na morje
 • kakovostna keramika in parket
 • velike odprte površine
 • južna stran
 • vpisano v ZK, brez bremen
 • neopremljeno

Nepremičnina nudi vse kar potrebujete za komfortno bivanje na slovenski obali.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame v plačilo polovico vseh stroškov, ki nastanejo pri prodaji.

Vsi zainteresirani vabljeni, da nam dodatna vprašanja in podatke za rezervacijo ogleda sporočite na: info@mareal.si


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje