MUGGIA, ITALIJA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 350 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

zgrajeno leta: 2008

Nadstropje P+1

 

Regija: Vse regije

Upravna enota: Tujina

Naselje: Tujina

EI: A (16 - 25 kWh/m2a)


Cena: 1.250.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
350 m², samostojna, zgrajena l. 2008, 750 m² zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 1.250.000,00 EUR
Dodaten opis

EKSKLUZIVNA PONUDBA agencije Vivere in Slovenia:

Samostojna razkošna vila v rezidenčni soseski Darsella di San Bartolomeo – Muggia (IT)

V bližini vseh storitev, vendar v zasebnem stanovanjskem območju Darsella di San Bartolomeo - Muggia, ki ponuja mir in tišino, posredujemo pri prodaji vile z edinstvenim dizajnom. Dostop je možen z glavne ali stranske ceste, saj ima dvojna avtomatska vrata, ki vodijo do 57 m² velike garaže ali do parkirišča pred vhodom. Ko vstopimo z glavnega vhoda takoj opazimo pokrito teraso in čudovit bazen, ki je viden skozi velika balkonska okna dnevne sobe. Bazen, ki je ponoči lepo osvetljen, ima tudi masažni kotiček.    

750 m² veliko zemljišče je obdano s prekrasnim vrtom z namakalnim sistemom. Nudi prijeten prostor za peko na žaru in popolno uživanje na prostem.  

V pritličju je garderobna omara, elegantna jedilnica, velika moderna odprta kuhinja in praktičen utility - pralnica. Na drugi strani pa se nahajajo svetla in prostorna dnevna soba, kopalnica ter spalnica za goste.  

Moderne stopnice vodijo v zgornje nadstropje kjer najdemo veliko glavno spalnico z lastno kopalnico, prostorno garderobno omaro ter teraso. Hodnik je opremljen z funkcionalno oblikovanimi vgradnimi omarami. V tem nadstropju sta še dve enoposteljni sobi, vsaka s svojim balkonom, dodatna kopalnica in garderobna omara.  

V kleti, ki je povezana z veliko garažo, najdemo prijeten prostor za druženje, opremljen fitnes, udobno notranjo telovadnico, ki jo lahko preuredimo v dodatni bivalni prostor. 

Hiša je razreda A+. 5,85 Kw fotovoltaični paneli s prenosom energije in solarni paneli za toplo vodo ponujajo brezhibno energetsko učinkovitost in znatne prihranke pri energijskih stroških. Ogrevanje je s plinsko kondenzacijsko pečjo. V bivalnih prostorih je talno ogrevanje, v kleti pa so radiatorji. 6 klimatskih naprav se lahko uporablja za hlajenje in ogrevanje. Lesena tla dajajo hiši prijetno toplino. Okna in vrata so iz lesa in aluminija, z nelomljivim steklom. Vsa okna imajo komarnike in rolete.

Nič ni prepuščeno naključju, kot na primer praktično centralizirano sesanje ali zunanja osvetlitev. Za tiste, ki iščejo luksuz, modern stil, mir in funkcionalnost.

Za rezervacijo ogleda nas kontaktirajte na: 

info@mareal.si in info@vivereinslovenia.com


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje