NOVIGRAD, TAR - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 63 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

zgrajeno leta: 2024

Nadstropje 2

 

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Novigrad

EI: Ni podatka


Cena: 195.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
63 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2024, 26 m² zemljišča, 2. nad., prodamo. Cena: 195.000,00 EUR
Dodaten opis

UPCOMING PROJECT 2024 - TAR RESIDENCE

Ste si od nekdaj želeli imeti apartma na obali, kjer bi lahko pobegnili za vikende ali pa se mogoče na na stara leta kar preselili?

KJE: TAR, 10min do Novigrada in 30 minut do slovenske meje

Na voljo bodo udobni, novodobni, svetli apartmaji par kilometrov od morja in priljubljenega obalnega mesta Novigrad.

Apartma velikosti 60m² v pritličju dvojčka z vrtom, parkiriščem, odprtimi pogledi, v mirnemu okolju, ki bo končnemu uporabniku nudil funkcionalno, komfortno in zasebno bivanje bo zajemal predprostor, kopalnico, dve spalnici ter dnevno sobo s kuhinjo in izhodom na čudovito teraso s pogledom proti naravi. Stanovanju poleg vrta (26m²) pripadata še 2 parkirna mesta. 

Predvidena vselitev druga polovica leta 2024.

  • AP 2 - 60m²: AKCIJSKA CENA: 195.000,00 EUR (davek vključen)
  • Za zahtevnejše uporabnike bo na voljo razkošna duplex enota z dvema spalnicama ter čudovito strešno teraso.  AP4 - 99m² CENA: 311.100,00

Idealna priložnost za osebno uživanje in seveda oddajanje, v kolikor želite svoje prihranke oplemenititi.

Zaselek TAR leži na zahodni obali Istrskega polotoka, južno od Umaga, ob cesti, ki povezuje Novigrad s Porečem, od katerega je oddaljen okoli 16 km.

Novigrad Ima veliko urejenih plaž, največ prodnatih in kamnitih, katere so opremljene s kabinami za preoblačenje, s tuši, ležalniki in senčniki, ki si jih lahko izposodite. Na dosegu roke so tudi restavracije z mediteransko hrano ter bari z dobro glasbo in osvežilnimi pijačami.

Marina Novigrad ima 70 privezov v morju in 40 mest na kopnem, 5 tonsko dvigalo ter 30 tonsko premično dvigalo. Globina morja na sidriščih je do 2,2 m.

Marina Nautika ima 364 privezov v morju in 100 mest na kopnem ter 80 tonsko premično dvigalo. Globina morja na sidriščih je od 5 do 3 m. Privez je mogoč tudi na okoli 90 m dolgem valobranu, na koncu katerega stoji svetilnik. Nazivni domet svetilnika je 6 morskih milj.

8km vas loči do Valmar in Solaris Camping resorta s čudovitimi plažami.

Športni navdušenci pa se lahko podajo na kolesarske ture po urejenih kolesarskih stezah ob novograjski obali ter vse do očarljivih vasic na gričih podeželske Istre. Urejena športna infrastruktura omogoča tudi tek, fitnes na prostem, igranje tenisa ali nogometa, z družino ali prijatelji pa za razvedrilo lahko obiščete zabaviščni vodni park Istralandija. S kajakom lahko raziskujete ornitološki rezervat reke Mirne, iz pristanišča pa lahko odplujete na izlet v Benetke ali do Nacionalnega parka Brioni.

ZAKAJ HRVAŠKA ISTRA: Ker je blizu, ker je lepo in ugodneje. Ker je sredozemska klima, mirno in varno. Ker je odlična hrana, kamnite in prodnate plaže, kolesarske poti, golf igrišča in vinske kleti. Ker vrednost nepremičnin narašča. Ker je prost prehod med državama, evropska zakonodaja in EU plačilna valuta ter nizki stroški bivanja. 

(Cenjene stranke: Na podlagi hrvaške zakonodaje in uzanc, ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem, kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davek na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo oz. nepremičnino v lastništvu pravne osebe in se obračunava DDV, ki pa je 25%. Dodaten strošek kupca je 3% plačilo za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

Za varno zastopanje pri nakupu na hrvaški strani, vabljeni na ogled oz. za vsa vprašanja smo dosegljivi na

TEL: 00386 (0)51 888 022

ga. Klaj Branka, evropska poklicna izkaznica št. 05-7545-DQ98, Ministrstvo za gospodarstvo, Slovenija in Ministry of Economy, Croatia

Email: info@mareal.si


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje