NOVIGRAD - Prodaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 50 m2

Vrsta: Stanovanje, 2-sobno

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje 1/1

 

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Novigrad

EI: Ni podatka


Cena: cca 165.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
50 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2009, 1/1 nad., prodamo. Cena: cca 165.000,00 EUR
Dodaten opis

UGODNO!

Ste si vedno želeli imeti apartmajček na obali, kjer bi lahko pobegnili za vikende ali pa se mogoče na stara leta kar preselili?

Na voljo udoben, svetel apartma, ki se nahaja na odlični in iskani lokaciji, le par minut od morja in priljubljenega obalnega mesta Novigrad.

Nahaja se v večstanovanjskem objektu grajenim leta 2009, z lastnim parkiriščem, odprtimi pogledi, mirnemu okolju, ki končnemu uporabniku nudi funkcionalno, komfortno in zasebno bivanje.

Hiša je grajena v dveh etažah, ima zajema osem apartmajev. Stavba ima upravnika in rezervni sklad ter vsako stanovanje ima svoj števec za vodo in elektriko, eno parkirno mesto in klimatsko napravo. Možna tudi vgradnja kamina.

Apartma se nahaja v prvem nadstropju in zajema predprostor, kopalnico z oknom, udobno spalnico ter prostorno dnevno sobo s kuhinjo in izhodom na teraso.

KAJ: 2-sobno stanovanje, 50m²

KJE: 5 minut do Novigrada, 25 minut do slovenske meje

Mikrolokacija: soseska samostojnih in večstanovanjskih hiša, omogoča peš do morjaV bližini: trgovina, otroško igrišče, rekreativne porvšine,restavracije, Istralandija,..

ZAKAJ HRVAŠKA ISTRA: Ker je blizu, ker je lepo in ugodneje. Ker je sredozemska klima, mirno in varno. Ker jeodlična hrana, kamnite in prodnate plaže, kolesarske poti, golf igrišča in vinske kleti. Ker vrednost nepremičnin narašča. Ker je prost prehod med državama, evropska zakonodaja in plačilna valuta ter nizki stroški bivanja. 

CENA: 165.000,00 EUR 

OPREMLJENO TER TAKOJ VSELJIVO!

Odlična tudi za oddajanje!

(Možna menjava za podobno enoto v Ljubljani.)

PRIPOROČAMO!

(Na podlagi hrvaške zakonodaje in uzanc, strošek nakupa - davki, posredovanje, odvetnik, notar - za kupca znaša v povprečju 6,5% od kupnine.)

Za varno zastopanje pri nakupu na hrvaški strani, vabljeni na ogled oz. za vsa vprašanja smo dosegljivi na

TEL: 00386 (0)51 888 022

ga. Klaj Branka, evropska poklicna izkaznica št. 05-7545-DQ98, Ministrstvo za gospodarstvo, Slovenija in Ministry of Economy, Croatia

Email: info@mareal.si


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje