NOVIGRAD - Prodaja, Stanovanje 2-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 44.5 m2

Vrsta: Stanovanje, 2-sobno

adaptirano l.: 2021
zgrajeno leta: 2007

Nadstropje 2/2

 

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Novigrad

EI: Ni podatka


Cena: cca 219.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
44,5 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2007, adaptirano l. 2021, 2/2 nad., prodamo. Cena: cca 219.000,00 EUR
Dodaten opis

PRILOŽNOST!

Ste si od nekdaj želeli imeti apartma na obali, kjer bi lahko pobegnili za vikende ali pa se mogoče na na stara leta kar preselili?

Na voljo udoben, svetel apartma, ki se nahaja na odlični in iskani lokaciji, cca 800m od morja in priljubljenega obalnega mesta Novigrad.

Nahaja se v večstanovanjskem objektu grajenim leta 2007, s parkiriščem, odprtimi pogledi, v mirnemu okolju, ki končnemu uporabniku nudi funkcionalno, komfortno in zasebno bivanje.

Apartma se nahaja v drugem nadstropju in zajema predprostor, kopalnico, udobno spalnico ter dnevno sobo s kuhinjo in izhodom na čudovito teraso s pogledom proti morju in naravo.

Objekt je umeščen na konec ulice in nudi vsakodneven mir.

Idealna priložnost za osebno uživanje in seveda oddajanje, v kolikor želite svoje prihranke oplemenititi.

PRIPOROČAMO!

NOVIGRAD leži na zahodni obali Istrskega polotoka, južno od Umaga, ob cesti, ki povezuje Novigrad s Porečem, od katerega je oddaljen okoli 16 km.

Ima veliko urejenih plaž, največ prodnatih in kamnitih, katere so opremljene s kabinami za preoblačenje, s tuši, ležalniki in senčniki, ki si jih lahko izposodite. Na dosegu roke so tudi restavracije z mediteransko hrano ter bari z dobro glasbo in osvežilnimi pijačami.

Marina Novigrad ima 70 privezov v morju in 40 mest na kopnem, 5 tonsko dvigalo ter 30 tonsko premično dvigalo. Globina morja na sidriščih je do 2,2 m.

Marina Nautika ima 364 privezov v morju in 100 mest na kopnem ter 80 tonsko premično dvigalo. Globina morja na sidriščih je od 5 do 3 m. Privez je mogoč tudi na okoli 90 m dolgem valobranu, na koncu katerega stoji svetilnik. Nazivni domet svetilnika je 6 morskih milj.

Športni navdušenci pa se lahko podajo na kolesarske ture po urejenih kolesarskih stezah ob novograjski obali ter vse do očarljivih vasic na gričih podeželske Istre. Urejena športna infrastruktura omogoča tudi tek, fitnes na prostem, igranje tenisa ali nogometa, z družino ali prijatelji pa za razvedrilo lahko obiščete zabaviščni vodni park Istralandija. S kajakom lahko raziskujete ornitološki rezervat reke Mirne, iz pristanišča pa lahko odplujete na izlet v Benetke ali do Nacionalnega parka Brioni.

KAJ: 2-sobno stanovanje, 44,5 m²

KJE: Novigrad, 25 minut do slovenske meje

Mikrolokacija: soseska večstanovanskih hiš, omogoča peš do morja. V bližini: trgovina, otroško igrišče, rekreativne porvšine,restavracije, Istralandija,..

ZAKAJ HRVAŠKA ISTRA: Ker je blizu, ker je lepo in ugodneje. Ker je sredozemska klima, mirno in varno. Ker je odlična hrana, kamnite in prodnate plaže, kolesarske poti, golf igrišča in vinske kleti. Ker vrednost nepremičnin narašča. Ker je prost prehod med državama, evropska zakonodaja in EU plačilna valuta ter nizki stroški bivanja. 

CENA: 219.000,00 EUR 

OPREMLJENO TER TAKOJ VSELJIVO!

(Cenjene stranke: Na podlagi hrvaške zakonodaje in uzanc, ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem, kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davek na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo oz. nepremičnino v lastništvu pravne osebe in se obračunava DDV, ki pa je 25%. Dodaten strošek kupca je 3% plačilo za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

Za varno zastopanje pri nakupu na hrvaški strani, vabljeni na ogled oz. za vsa vprašanja smo dosegljivi na

TEL: 00386 (0)51 888 022

ga. Klaj Branka, evropska poklicna izkaznica št. 05-7545-DQ98, Ministrstvo za gospodarstvo, Slovenija in Ministry of Economy, Croatia

Email: info@mareal.si


Kontakt
Prodajalec: MAREAL, Poslovanje z nepremičninami
Naslov: Pekarniška ulica 2, 6310 Izola
GSM: 051/888-022
Email: info@mareal.si

Vaše povpraševanje