Kdo smo

Zavedamo se, da pri posredovanju v prometu z nepremičninami ne gre zgolj za enkratne interakcije s strankami, temveč za stalen in kontinuiran odnos. Medtem ko ostajamo zvesti našim osnovnim prepričanjem in vrednotam, smo v odnosu do strank fleksibilni in prilagodljivi ter nenehno preučujemo potrebe po spremembah. Verjamemo, da je naš uspeh odvisen od pridobivanja spoštovanja in zaupanja naših kupcev, zato skrbno načrtujemo vsak korak. Popolna zanesljivost, preglednost vseh poslov in poštenost so značilnosti vsakega člana naše ekipe in vodstva. Ker si prizadevamo biti najboljši, so odličnost naših storitev in poslovnih praks naša zaveza.

Posredujemo v prometu z nepremičninami vseh vrst, zlasti pri stanovanjskih, poslovnih in investicijskih nepremičninah in projektih na slovenski obali in krasu.
 

Klaj BrankaDirektor
KLAJ BRANKA

M+386(0)51 888 022
info@mareal.si
Nepremičninska posrednica
(št. licence: 02146
Ministrstvo za okolje in prostor)


V podjetju sem odgovorna za širok spekter nalog. Skrbim za varno izpeljavo poslov, vodim podporni team in aktivno delujem na trgu kot nepremičninska posrednica. V veselje pa mi je tudi delo s tujimi strankami.
Ljubim našo domovino in ljudi. Kadar opravljam svoje delo, to počnem strokovno in kakovostno. Moja posebnost pa je mogoče ta, da se trudim pri ljudeh omiliti stres in jim podariti nasmeh ter jih skozi celoten postopek voditi brezskrbno in varno.
Z vidika osebne rasti strmim predvsem k učinkovitosti in znanju. Trenutno se dodatno strokovno izpopolnjujem in sicer zaključujem magistrski študij iz prava in managementa nepremičnin. Ob prostem času pa me lahko srečate na kolesu ali v hribih, poleti pa seveda v našem morju.

"Povsod je lepo, živeti ob morju, pa najlepše."